ma : 13.15u-18.00u     di t/m vr : 08.30u-12.00u & 13.15u-18.00u      za : 09.00u-12.30u & 13.30u-17.00u     zo & feestdagen gesloten

 

meer informatie : +32(0)16/56.60.21

DEN ANKER IS GESLOTEN WEGENS JAARLIJKS VERLOF

Als u aan het klussen bent in uw woning, dan is het belangrijk dat u beschikt over het juiste materiaal. Wel, voor de doe-het-zelver en vakman beschikt Den Anker over alle mogelijke doe-het-zelfmaterialen in Aarschot. Bij ons kunt u onder andere terecht voor ijzerwaren, handgereedschap, elektrisch gereedschap, sanitair, elektriciteit, tuingereedschap, alsook voor bouwgereedschap, renovatie- en decoratiemateriaal in de woning.

Niet te missen onze vernieuwde webshop

Voordelig aankopen doet u bij ons alle dagen en dus niet enkel in de weekends. Wij zorgen op regelmatige basis voor leuke acties en promoties. Handig is dat u nu zelfs uw materialen ook online kunt kopen dankzij onze HANDYHOME webshop. Bij afhaling van de goederen ontvangt u dan dubbele punten op de klantenkaart.

Wij willen ook benadrukken dat wij steeds kiezen voor kwalitatieve producten van de allerbeste merken. Daarom garanderen wij u ook een feilloze reparatieservice. Ook beschikken wij over een leveringsdienst voor grote materialen. En wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan.

Neem contact met ons op

Als u nog bepaalde vragen zou hebben terwijl u de website bekijkt met doe-het-zelfmaterialen van Den Anker in Aarschot, neem dan zeker even contact met ons op.